Kjøpsbetingelser


Generelle betingelser:
Vi ber deg lese gjennom de generelle vilkårene som gjelder når du handler hos Perlebutikken.no. Når du kjøper en vare her hos oss betyr det samtidig at du har akseptert og godkjent alle gjeldende betingelser. 

Privacy:
Informasjonen vi mottar når du registrer deg vil kun bli benyttet til varedistribusjon og til å sende deg informasjon om tjenester fra Perlebutikken.no. Vi vil under ingen omstendigheter overlate de utleverte personalia eller andre opplysninger til en tredjepart. Ved å registrere deg hos Perlebutikken.no gir du oss tillatelse til å bruke din e-post-adresse til å sende informasjon om nye tilbud, nye produkter,etc. Dette kan du imidlertid reservere deg mot på innmeldingsskjema. Du har på forespørsel rett til å få opplyst hvilke opplysninger vi har registrert om deg, og til å kreve dem slettet. 

Priser:
Alle priser er oppgitt i norske kroner og inkluderer 25 % moms og gjelder til ny endring av moms. Endres momsen,
endrer vi prisene tilsvarende. Prisendringer kan også forårsakes av omstendigheter som Perlebutikken.no ikke kan påvirke for eksempel vesentlig økte råvarepriser eller valutaendringer. 

Betaling:
Betaling gjøres med Kredittkort eller bankoverføring direkte til vårt bankkontonummer 5210.05.61492 (Perlebutikken, Kalven 250, 5642 Holmefjord) 

PS! Om betalingen ikke er registrert innen 5 dager etter bestilling , vil bestillingen bli slettet av hensyn til andre kunder. 

Frakt og omkostninger
På våre bestillinger er der frakt på Kr 39.00 på ordrer i nettbutikken vår . Minste ordresum er Kr 50,- , bestillinger under denne sum blir ikke behandlet.

  

Svalbard.: På pakker til Svalbard kommer et frakttillegg på Kr 190,- varene sendes momsfritt.

Levering
Vi sender de fleste ordre som klimanøytral servicepakke med Posten/Bring untatt dem som kan sendes som brev A post .Vi pakker og sender ordre innen 1 - 3 virkedager etter mottatt bestilling/betaling. Du vil motta beskjed pr e-post når bestilingen sendes som pakke med sporingsnummer slik at pakken kan spores på www.posten.no og du vil bli varslet på sms om ankommet pakke. Levering skjer til den adresse som oppgis ved bestilling. 

Vi anbefaler at du sjekker varene for evt. feil og mangler så snart du henter ut varene fra Posten. Skulle varen være defekt eller feil leverert må du ta kontakt med oss så snart du oppdager feilen, dog sendest 14 dager etter at varen er mottatt. 

Angrefrist
Skjema for angrerett får du i den automatiske ordrebekreftelsen pr epost når du har lagt inn en ordre. Dine retttigheter i h.t. Lov om Angrerett løper fra den dagen du mottar varene. Returporto dekkes av kjøper.

Ubrukt og feilfri vare må returneres til oss innen 14 dager. Angreretten gjleder fra den dagen du mottar varen.

Vi tar forbehold om at varer kan være utsolgte selv om det ikke er oppgitt på nettsiden . Vi tar også forbehold om at farge og mål på produktene kan avvike litt fra produktbildene og oppgitt informasjon. forbehold om skrivefeil ang pris og beskrivelse.


Reklamasjon
Før du returnerer en vare må du ta kontakt med oss. det er ditt ansvar å pakke varen på en sikker måte og sørge for at varen kommer frem til oss i samme stand som du mottok den. Vi tar ikke ansvar for skader som oppstår under returtransport til oss. 

Leveringsadresse
Dersom du ønsker å oppgi en annen leveringsadresse kan du gjøre dette på din
konto når du har logget inn. 

Personvern
Informasjonen vi mottar når du registrer deg vil kun bli benyttet til varedistribusjon og til å sende deg informasjon om tjenester fra perlebutikken.no. Vi vil under ingen omstendigheter overlate de utleverte personalia eller andre opplysninger til en tredjepart. Ved å registrere deg hos perlebutikken.no gir du oss tillatelse til å bruke din e-post-adresse til å sende informasjon om nye tilbud, nye produkter,etc. Dette kan du imidlertid reservere deg mot på innmeldingsskjema. Du har på forespørsel rett til å få opplyst hvilke opplysninger vi har registrert om deg, og til å kreve dem slettet. 

Sikker nettbutikk
Vi benytter oss av sikre og veletablerte løsninger i vår nettbutikk, fra selve butikken til visa og kredittkortløsning fra Paypal. Alle transaksjoner foregår kryptert og ingen kredittkortinformasjon lagres hos oss. 

Visa og Mastercard - handel med kredittkort
Når du handler hos oss blir betalingen behandlet av Paypal, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og Mastercard. Med Paypal har man de samme garantier og trygghet som i den fysiske verden. Det er ingen oppbevaring av kortnummer i nettbutikken. Alt foregår online, med direkte autorisasjon av kjøper og selger. Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljene er kryptert.